perjantai 28. helmikuuta 2014

Kysymyksiä & vastauksia -haaste + tunnustuksia

Olemme nyt täällä Rukalla, joten postaan vastoin periaatteitani kaksi haaste-postausta peräkkäin. Huomenna palaamme kotiin, joten viimeistään sunnuntaina tulossa postausta sieltä.

Olen saanut tosi paljon haasteita ihanilta kanssabloggaajilta. Syvältä. blogin Sannalta sain Kysymyksiä & vastauksia haasteen. Kiitos Sanna!

Mistä unelmoit?
Niin kliseiseltä kuin se kuulostaa, suurin unelmani on se, että perheeni ja läheiseni pysyisivät terveinä. Viime aikoina niin moni tuttavani on sairastunut vakavasti, että ei voi muuta kuin olla kiitollinen siitä, että itse on saanut olla terve. 

Uskotko intuitioon?
Todellakin.

Mistä innostut?
Innostun monista pienistä asioista. Lemppari tv-ohjelmasta, ystävän tapaamisesta, hyvästä karkista. Innostun siitä, kun postilaatikkoon on kolahtanut hyvä lehti, kun blogiin on tullut kivoja kommentteja..


Aamu vai ilta?
Ilta.

Sanat vai kuvat?
Kuvat.

Mottosi?
Minulla ei varsinaisesti ole mitään mottoa, mutta tapaan työssäni esikoulussa usein lapsia kannustaa sanomalla "harjoitus tekee mestarin". Kuinka totta se onkaan.

Kaunein maisema?
Niitä on monia. Meren ranta kauniina päivänä. Luminen metsä. Ruska...


Maaseutu vai kaupunki?
Maaseutu lähellä kaupunkia.

Mielenkiintoinen ajatus?
Sama kuin Sannalla: muna vai kana? Tätä juuri omien lasten kanssa yhtenä päivänä pohdittiin :)

Miksi bloggaat?
Blogi-innostukseni lähti aikoinaan vuosia sitten käsityöblogistani. Vuotta en enää muista sillä olen poistanut blogin. Minulla on kuitenkin uusi (vuodesta 2008) kädentaitoblogi Made by Johanna, johon talletan käsityöharrastukseni tuotoksia. Aloittaessamme suunnittelemaan ja rakentamaan nykyistä kotiamme laitoin pystyyn raksablogin nimeltä Auroran rakentajat. Koti Aurorassa -blogi on jatkoa raksablogilleni, jossa voi seurata elämää ja lähinnä sisustusta uudessa kodissa. 
Raksablogia aloin kirjoittamaan lähinnä siksi, että ystävät ja muualla asuvat sukulaiset pystyisivät seurata missä mennään. 
En laita haastetta eteenpäin, mutta sen saa napata halutessaan mukaan. 

Sain Sannalta myös tunnustuksen:


1 kommentti:

  1. Kivoja vastauksia, näistä oppii aina uutta bloggaajasta! :) Hauskaa rukailua!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...