tiistai 4. helmikuuta 2014

Helmikuun kalenteri

Olen vieläkin sairaslomalla vatsataudin takia. Kävin tänään lääkärissä ja hänkin totesi, että lievä vatsatauti. Olen kokeillut juoda sitruunasta puristettua mehua raakana ja inkivääriteetä. Olen syönyt maitohappobakteereja tuplana ym. Eilen kävin apteekissa kysäisemässä mikä voisi auttaa ja suosittelivat Precosaa, joka melkein heti ottamisen jälkeen alkoikin rauhoittamaan vatsaa. Tänään on ollut aika hyvä päivä, huomisen olen vielä sairaslomalla. Torstaiksi olisi kiva päästä töihin.Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille kommenteistanne ♥


Tammikuu meni joten piti etsiä netistä uusi helmikuun kalenterisivu, jonka voisi tulostaa. Löysinkin kivan kalenterin, joka näkyy kuvassa. Tässä kalenterissa on joka kuukaudelle oma sivu. Jos haluat samanlaisen, voit käydä tulostamassa sen täältä.


10 kommenttia:

 1. Kivan kalenterin olet löytänyt! Hyvä, että tauti alkaa helpottaa. Vatsatauti ei ole ihan kärkipääsijoituksilla taudeista, joita haluaisi sairastaa - jos on pakko sairastaa.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tämä kalenteri!!! Näyttää niin kivalta!

  VastaaPoista
 3. Voi, kurjaa sairastaa. Toivottavasti pian helpottaa. Tosi kiva kalenteri.

  VastaaPoista
 4. Kalenterista tykkään - vatsataudista en. Inhatauti! Toivottavasti pääset siitä pian eroon.
  Mukavampaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Voi tympeys, on kurjaa olla vatsataudissa. Kalenteri on ihana, paranemisia sinne !

  VastaaPoista
 6. Kauniit nuo Ylvan printit :).

  Uusi lukija ilmottautuu.

  -S-

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Mä bongasin samaisen kalenterin, mutta saa nähdä saanko milloin tulostettua sen itselleni. Tulostin kaapissa ja voi kestää tovi, kun jaksan sen sieltä kaivaa :D Parantumisia :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...