lauantai 25. tammikuuta 2014

Valaisimista

Tänään esittelen teille meidän perheen valaisimet. Olen vähän valaisinfriikki ja mielelläni satsaan ajattomiin klassikoihin. Löytyy meiltä kyllä paljon myös Ikean valaisimia. 

 Olohuoneessa meillä on kolme Artekin A110-valaisinta, joita kutsutaan myös käsikranaateiksi. Meidän käsikranaatit ovat messinkirenkailla, koska hankkiessamme näitä, ei ollut kokovalkoisia missään. 


Lisäksi meillä on olohuoneessa ledvaloja katossa. Varsinaista kattovalaisinta ei ole, mutta sille on varaus katossa.

Meillä on noita ledvaloja myös keittiössä, käytävällä, eteisessä, työhuoneessa, wc:ssä ja pesuhuoneessa.

Eteisessä on tällä hetkellä kattoledien lisäksi Normin Milk-valaisin. Valaisimessa on himmennin, joka on kätevä esim. aamuisin kun muu perhe vielä nukkuu.

Keittiössä on Ikean Kulla valaisin. Keittiössä on paikka myös toiselle valaisimelle, jos haluaa kääntää pöydän toisin päin. Myös ikkunavalaisimmille on paikat. 

Aikuisten makkarissa onkin useita valaisimia. Yöpöydällä on Block -valaisin, jonka mies on saanut aikoinaan työpaikalta joululahjaksi. 

Hyllystä löytyy Anttilan K-kirjain.

ja lipaston päältä Ikean Smärt-pöytävalaisin.

Ikkunassa on Ikean valaisin, jonka nimeä en muista, eikä löytynyt nettisivulta. Samanlainen valaisin on myös työhuoneen ikkunassa. Työhuoneessa ei olekaan muita valaisimia tämän ja kattoledien lisäksi. Paikka kattovalaisimelle on, mutta en ole vielä mieleistä löytänyt.

Lisäksi makkarin katosta löytyy aikoinaan Kodin terrasta ostettu bling bling -valaisin, jonka vaihdan heti uuteen kun löydän mieleisen. Kyseinen valaisin ei enää ole mieleeni. 

Molemmista lasten huoneista löytyy tämä Ikean Knappa valaisin. Lisäksi lastenhuoneista löytyy työpöytävalaisimet, jotka ovat ikeasta. Isomman tyttären huoneesta löytyy kuvassakin pilkottava itse tehty valaisinsarja. Pienemmän tyttären huoneesta löytyy myös valopallot.

Olohuoneesa on lisäksi Claus Ohlssonilta ostetut pallovalot. 

Ja vielä yksi mainitsemisen arvoinen valaisin on Joy -kynttelikkö.

Terasseilla on Ketosen Lumo-valaisimia. Lisäksi takaterassin katossa on valaisin ja kaikilla terasseilla on ledivaloja. Varsinaiset pihavalot uupuu vielä ja on ensikesän hommia. 


Siinäpä ne tärkeimmät valaisimet. Vielä olisi paljon valaisinhaaveita, lähinnä Artekilta..

Mukavaa viikonloppua teille ♥

16 kommenttia:

 1. Kauniita valaisimia, erityisesti pidin paljon teidän terassin valaisimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna: niistä minä itsekin pidän paljon :)

   Poista
 2. Tosi kauniita valaisimia. Tykään paljon. Meillä on lamput vähän niin ja näin. En oikein ole tyytyväinen monenkaan huoneen valaistukseen. Jotain pitäisi siis tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja valaisimia. Monipuolisuus on hyvä. Voi säätää valaistusta helpommin. Itsekin suosin enemmin montaa pientä, kuin yhtä isoa katossa. Ja toi Artek. Musta se on messinkirenkaalla parempi :)

  VastaaPoista
 4. Hauska valaisin-kooste. Tykkään etenkintuosta Milk-valaisimesta . Mahtuisikohan se meille jonnekin...?

  VastaaPoista
 5. teiltä löytyy miun ikusuus haave eli tuo block. minä rakastan ja mies inhoaa. on kuulema persoonaton..pah sanon minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mehtäemäntä: harmi, että miehesi ei siitä pidä, mutta voithan koittaa aina pehmittää sitä :)

   Poista
 6. Kauniita valaisimia! Pidän erityisesti teidän terassivaloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa: niistä minäkin pidän tosi paljon.

   Poista
 7. Hihii, heti huomaa, että on tuota valaisinlääniä vähän enemmän kuin yksiössä, jossa on kolme kattolampun paikkaa. :) Ihania kaikki nuo valaisimet, ja tykkään kyllä erityisesti tuosta messingistä teidän käsikranaateissa. :)

  VastaaPoista
 8. Upeet noi käsikranaatit ja muutki valaisimme jotka teiltä löytyvät <3

  VastaaPoista
 9. Teidän kodista löytyy kyllä tosi kauniita valaisimia <3 Anttilassa pyörittelin tuommoista kirjain valaisinta, mutta en osanut päättää mihin huoneeseen sen sijoittaisin joten ostos jäi vielä muhimaan :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...