lauantai 30. marraskuuta 2013

Uusi kuvakulma haaste

Sain ihanalta Huvikumpu Living blogin Susannalta uusi kuvakulma haasteen. Kiitos Susanna! Kotila blogista lähtöisin oleva haaste kuuluu näin: 

Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.

Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).

Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille. Have fun!
 
Itse pyöriskelin tovin kamera kädessä ja etsin sellaisia kuvakulmia, joita en ole vielä esitellyt. Vanhassa Auroran rakentajat blogissani nämä kuvakulmat on varmasti nähty, mutta koska olen blogin poistanut ja tässä blogissa on sellaisia lukijoita, jotka eivät vanhassa blogissa olleet päätin käyttää tätä kuvakulmaa tässä haasteessa. Lisäksi sisustus elää harva se päivä, joten ainakin joitain muutoksia kuvista löytyy. 


Tämä kuva on otettu olohuoneesta keittiöön ja eteiseen päin. Mielestäni tämä on kaunein kuvakulma meidän kodissa. Ei näy keittiön tiskipöydällä lojuvat astiat ym. rojut eikä lasten sohvalle olevat piirustusvehkeet ym. lelut. 
Laitan haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:

9 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää teillä, valoisaa ja vaaleaa, kodikasta♥♥♥ Ja kiitos haasteesta! Mä olenkin tämän joskus aiemmin tehnyt, mutta saapa nähdä, tekisinkö uudemmankin kerran!

  VastaaPoista
 2. Kauniin kuvakulman sait kuviin vangittua! Kiitos haasteesta, tämän jo kesällä toteutin:
  http://syhina.blogspot.fi/2013/08/kuvakulma.html
  mutta voisin keksiä uuden kuvakulman taas :)

  VastaaPoista
 3. Vihdoinkin sain vastauksen aikaiseksi! Johan siinä kestikin, oikein hävettää. Ihanan aurinkoista torstaita sinne! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...