lauantai 26. lokakuuta 2013

Tervapaperikori

Minulla on uusi palttinapunomalla tehty kori. Tervapaperista. Itse tehty. Näyttää mielestäni ihan nahkasta tehdyltä. Ei ihan täydellinen, mutta ensimmäiseksi koriksi aika hyvä.


Punareunainen tyyny on on Ferm Livingin ja takana oleva salmiakkikuvioinen tyyny Hemtexiltä.

13 kommenttia:

 1. Vautsi! Sopii mahtavasti ton valkoisen sohvan viereen. Onko tossa, kun se tervapaperista kerta on tehty, niin tuoksua? Entä minkä tuntuinen se on? Onko se niinkuin tahmainen, vai sileä vai .. :)

  VastaaPoista
 2. Heini ja Jere kiitos! Kori ei tuoksu miltään ja se tuntuu ihan paperilta. Ei ole tahmainen eikä muutenkaan. Se pinta vain näyttää nahkaiselta, siinä on sellainen kuviointi. Varsinkin kun paperia taittelee ja jää se paperitaitos jälki, tulee vielä enemmän nahan näköiseksi. Tervapaperia on ilmeisesti käytetty vanhojen talojen seiniin, jos en ihan väärässä ole. Täytyy varmaan käydä hakemassa rautakaupasta lisää ja tehdä kotona näitä lisääkin. Tämän tein kurssilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lisää tulee niin täällä olisi yksi jolle ohjeetki kelpais :)

   Poista
  2. Jere: netistä varmasti löytyy hyviä ohjeita kuvineen kun googlettaa vaikkapa palttinapunonta.

   Poista
 3. Onpa nätti! Kuinkahan kestävä tuo on?

  VastaaPoista
 4. Heljä: kiitos. En osaa sanoa vielä miten kestää, mutta tuntuu ainakin ihan tukevalta. Tässä on tervapaperi taitettu periaatteessa nelinkertaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Vautsi! Todella upean näköinen! Kestikö kauan tehdä tuollainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen visio: kiitos. Tein tämän kahtena iltana. Kurssi oli kahtena iltana ja niiden aikana tein. Suurin työ oli taitella valmiiksi leikatut tervapaperisuikaleet. Ne taiteltiin niin, että ensin keskeltä kahtia ja sitten avattiin taitos. Sitten reunat taitettiin siihen keskitaitteeseen ja koko homma vielä puoliksi.

   Poista
 6. Upea kori, ja ihana tuo Ferm Livingin tyyny. Olen juuri tuota niin monesti ollut klikkaamassa ostoskoriin, mutta viime hetkellä jäänyt ostamatta :) Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Minäkin tuota tyynyä jonkin aikaa haikailin ja kun se jossain nettikaupassa oli tarjouksessa, klikkasin koriin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...