maanantai 21. lokakuuta 2013

Anna Nygård - oman kaupungin tyttö

Olen aikaisemminkin kirjoittanut vanhassa blogissani (Auroran Rakentajat) Anna Nygårdista, mutta koska pidän niin Annan tuotteista, haluan kirjoittaa hänestä myös täällä. Anna on myös oman kaupungin tyttöjä.Anna Nygård Designin sälekoreille on myönnetty Design from Finland merkki. Annan blogista voi käydä lukemassa lisää.

Meidän kotoa Annan koreja löytyykin jo melkein joka huoneesta..

Nyt koreihin saa myös puisia kansia. 

Ja kuinka suloisia nämä uudet joulupallot ja enkelit ovatkaan?

kuva: AND blog
 kuva: AND blog

Seuraavaksi taidan kotiuttaa meille Veskan.

kuva: Johanna Karttunen

 

12 kommenttia:

 1. Nää on aivan ihania! Itselläni on tarjotin ja säilytyskori, johon laitoin suodatinpusseja. :) Myös yksi joulupallo löytyy ja se pääseekin tänä vuonna jonnekin esille! Vielä haaveilen noista puukannellisista koreista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irina: mä kans olen ihastunut näihin. Meillä on tosiaan melkein joka huonessa annan sälekoreja, vessassakin hammasharjakippona :)

   Poista
 2. Nää on niin kertakaikkisen oivaltavia ja upeita! Miksköhän mä en ole vielä kotiuttanut noista ainoatakaan. Hiplasin jo viime vuonna Chydenian pop- joulukaupassa, en vielä raaskinut ostaa. Toiskohan pukki?

  Hassua, että mustakin tuntuu, että kyseinen yrittäjä on oman kaupungin tyttöjä, vaikkakaan en ole koskaan asunut kyseisessä kaupungissa, mutta lähisukua asuu ja muitakin tuttuja löytyy. Läheltä siis kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maya: ei muuta kuin joulupukille listaa tekemään :)

   Poista
 3. Minulla ei ole yhtään andin tuotetta vielä, vaikka usein olen niitä ihastellut. Aivan mahtava idea, jonka mukana hieno kierrätysajatus! :) Nuo kannet on kiva lisä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna: minäkin ihastuin heti noihin kansiin kun ne tuli. Piti käydä Annalta hakemassa kansia jo olemassa oleviin koreihin.

   Poista
 4. Mä vasta vähänaikaa sitten kunnolla bongasin nää tuotteet ja ihastuin heti :) Ihan loistavia ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dara: tämä on tosiaan yksi parhaimmista kierrätysideoista :)

   Poista
 5. Ihania tuotteita ovat nämä ANDn tuotteet. Ja kiva blogi myös sinulla :)

  VastaaPoista
 6. Noita onkin muutamassa blogissa jo vilahtanut. Näyttää hienoilta ja vaikuttaa oikein käytännöllisiltä. Käy kurkkaamassa mun blogissa, siellä on sulle haaste. :)

  VastaaPoista
 7. Iltaa! Vuoroin vieraissa :) Meiltäkin löytyy muutama kori, mutta tuota laukkua en ollut koskaan nähnytkään, aivan mielettömän upea - laittaisinkohan toiveita pukin postiin? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...